lördag 7 januari 2012

DET PASSAR JU IN!!!

Jag brukar ha horoskop som ett exempel på en bluff som många människor tror på dag in och dag ut. Men sedan läste jag ELLE's årshoroskop och fick skrämselhicka.

"Vågen 24/9–23/10


Dags att fira!

Livet: Saturnus, som har utsatt dig för hård press sedan slutet av 2009, lämnar äntligen ditt tecken. Men det sker inte förrän i oktober, vilket kan upplevas som en lång väntan. Särskilt med tanke på att det i januari och februari verkar finnas en möjlighet att smita ut ur fållan och bli fri. Självfallet tar du chansen, men det är som att springa längs en perrong och försöka hinna med ett tåg som rusar på. Tids nog inser du att du inte var riktigt redo. Din syn på livet har förändrats mycket och den livssynen vill du nu bekräfta och förstärka. Du går en hektisk vår och sommar till mötes. Allt som du har älskat eller hatat med de tre senaste åren är över. Se det som en examen: Fira allt du har åstadkommit och det du varit tvungen att genomgå.
Kärleken: Du och din partner har fundamentalt skilda livsstilar. Det enklaste vore att göra det dina vänner kommer att råda dig och avsluta relationen, men om man verkligen älskar någon så är det ingen lösning. Alternativet blir en mängd tuffa kompromisser och förhoppningsvis finner ni en gemensam väg. Det kommer inte att bli lätt, men det kommer att vara värt det. Det är åtminstone vad ditt hjärta säger, vilket är det viktigaste för dig.
Karriären: De trångsynta attityder som stått i vägen för dina framsteg kommer att luckras upp efter februari och det kan du dra nytta av. Det kan hända att du får det jobb du vill ha bara genom att modifiera det du redan gör. Ytterligare en chans till förändring får du i juni. Vad gäller ekonomin kommer du att tjäna mer, men också ha en dyrare livsstil."

Inga kommentarer: